onsdag 4 juni 2008

Hawaii


Gårdagen var väldigt skön. Vi tyckte att vi inte fått någon färg dock, men upptäckte sedan nar vi kom till hotellet att vi var lite fläckiga. Tydligen glämt och smörja in vissa bitar. haha. Så galet det kan gå.

Vi bestämde oss for att gå ut och partaja på ett beachparty på lulus surfclub. Det var najs. Jag kom in som 21, och sånt gillar vi. fast jag drack inget sa hade ju kunnat kvitta. men bra och veta att man kan.

Innan hade jag dock problem med att handla dricka. Testa två abc affärer. men dom kände inte igen mitt svenska id. Det enda som hade funkat hade vatt ett svenskt körkort. men tänk sa har man inte tagit korkort som 21 åring då? men det funka sen i en lite butik, tack och lov. Kände där, for en minut att hawaii inte var sa bra. men det släppte igen. Det är ju egentligen usa som inte är bra som har en sån sjukt hög åldersgrans. hehe.

Vi partaja typ hela natten, träffa en massa manniskor och dansa rumporna av oss. jadå lite sådär träningsvark idag, men det är najs. Nu har vi precis käkat frukost och ska bege oss till stranden för surfinglessons. Så ha det så bra där hemma. mohahaha

Inga kommentarer: