onsdag 4 juni 2008

Vi är framme

Äntligen är vi framme. Eller ja vi har ju vatt det ett tag. men vi har haft lite annat for oss än och sitta vid datorn.

Flyget hit var rätt drygt, speciellt efterosm vi försov oss och sånt trams. Så kande vi oss lagom sletna. Men bara känslan att vara på väg till hawaii spelade över lite. Planet till salt lake city tog ca 2 timmar, sen 2 timmars väntetid och sen 6 och en halv timme till honululu. För att sedan sitta pa en buss i en timme for att komma till hotellet. Men väl frame njöt vi som bara den.

Vi gick langst strandpromenaden och titta pa en massa. Har finns ocksa dom dar silvriga gubbarna som dansar for pengar, tiggare och uteliggare. Sa jag kanner mig hemma. haha. Lite hemskt att det ar sana saker man kanner sig hemma for. (?)

Vi fann en resturang som vi åt pa, väldigt mys. sedan fortsatte vi promenaden. hawaiis tid är 3 timmar efter San francisco. Så efter resan och tidsskillnanden var vi döda rätt tidigt. Så efter promenaden blev det film och sen sängen.

Idag intog vi beachen direkt. Bada och sola. Ganska naajs. Jag måste saga att jag njuter något sa enormt av att ha semster. Att för en gangs skull bara behöva tanka pa sig själv. (och josefin också förstås.) Efter beachen intog vi poolen. Här är rätt många tradiga par, gamlingar och kineser. men vi har dock pratat me en kille som kasta en boll i huvudet på oss. haha.

Det var allt fär denna uppdateringen. Nu blir det shopping och middag. Sedan ska vi försoka partaja till det lite. Ha sa kul där hemma. mohahahhaha

Inga kommentarer: