torsdag 8 maj 2008

Santa cruz


I lördags var det planerat en lite roadtrip till Santa cruz och så blev det också. Jag, Cissi, Erika och Linda. Det var väldigt tråkigt väder i San francisco och dom talade om att det skulle bli dimmigt under dagen också. Därför blev vi lite rädda, men när vi börja närma oss Santa cruz försvann dimman. Riktigt najs.

Vi la oss ner på beachen, precis vid vollybollnäten. Såklart, vi ville ju ha något att roa oss med under tiden. Vilket ledde till att jag låg och brände hela baksidan. Men det är en helt annan sak.
Det var i alla fall vädigt najs och vid ett ögonblick fick v för oss att någon skrek: Bra jobbat, killar. På svenska då alltså, men kom inte längre med den saken.

Vi gick sedan upp för att äta lunch på ett ställe precis vid stranden. Alla valde sallad, en väldigt dyr sallad. Men den var i alla fall jätte god.
På resturangen var där ett gäng svenskar, som Erika råka kalla för gubbar, utan att tänka sig för. haha.

Vi sola lite till och kom sedan fram till att alla var brända och bestämde oss för att bege oss hem. På vägen stanna vi för att köpa glass, då en kille börjar asgarva åt oss för att vi är så brända. Opps.

Men efter ett tjockt lager lotion mötes jag, Cissi och Nathalie upp för bio. Det blev What happens in Vegas. Den var faktiskt bra. Det är så mysigt och billigt att gå på bio här i usa.

Men efter denna helgen så blir det tyvärr en massa sparande, ekonomin tåler inte riktigt detta.

Inga kommentarer: