tisdag 1 juli 2008

Hejdå kalmar

Det är alltid lika tråkigt att säga hejdå. Jag gillar inte den känslan. Men vissa gånger är det värre än andra. Under en tid nu har vi ju umgåtts med 4 Kalmarkillar och vi har partajat och hittat på en massa och haft riktigt kul. Idag var det dax att säga hejdå till dom. Eftersom vi åker på midsommarpartaj på fredag och dom lämnar San francisco på lördag. Så detta var sista gången.
.
Vi överlämnade ett litet fint projekt jag, Nattiz och erri jobbat på. och det blev riktigt fint. Ett litet kollagehäfte från tiden här. Massor av bilder och tidningsutklipp.
.
Även om man bara träffat dom en liten tid, så har man endå fått en kontakt och nu är vi tillbaka till tiden utan dom igen. Även om den inte är så tårkig så är det alltid kul med svenska killar. Men deras roadtrip fortsätter och så gör våra aupairliv. Det tårkiga är att man nästan vet att när man säger hejdå till folk som man lärt känna här är det antagligen sista gången man ser dom. Om man inte träffat dom under ett års tid då. Då får vi ju hoppas att vi håller en bättre kontakt.
.
Men Tack Kalmar för dessa två veckorna. Ni har vatt great!

Inga kommentarer: